Business Caravan Mogelijkheden

De Business Caravan, een unieke caravan die van binnen helemaal is omgebouwd tot vergadercaravan. De caravan staat in Bunnik bij Buitengoed de Boomgaard.

En jij kunt hem huren! Een vergadering, brainstormsessie, workshop, heidag, offsite, tijdelijke werkplek, fotoshoot of andere bijeenkomst. Eén voorwaarden, we verhuren hem alleen bedrijven en ondernemers, dus niet aan particulieren.

Wil je ook geïnspireerd worden in mijn unieke vergadercaravan kijk dan naar de mogelijkheden of mail naar info@genietmee.nl.

Vergaderen/Brainstormen

rawpixel-648566-unsplash

Een unieke vergaderbeleving, vergaderen in de boomgaard in een Business Caravan.  In de caravan zit een whiteboard, krijtbord, flipovervellen en je kunt op de ramen schrijven. Verder is de caravan voorzien WiFi. Je kunt er met 10 personen zitten, maar wij adviseren maximaal 8 personen.

Tijdelijke Werkplek

binnenkant surftafel

Ben je op zoek naar een tijdelijke werkplek? Wil je een plek waar je sollicitatiegesprekken kan voeren? Waar je even rustig kunt werken? Zit je middenin een verbouwing en zoek je toch een werkplek? De Business Caravan is de perfecte oplossing. Wil je hem voor langere tijd huren, stuur dan een mail naar info@genietmee.nl, dan zorgen wij voor een passende offerte.

Training/Workshop/Coaching

pennen business caravan

Ben je op zoek naar een unieke plek voor een training, coaching sessie of workshop, dan is de Business Caravan de geschikte plek. Lekker rustig in de natuur en met mooi weer de mogelijkheid om een gedeelte van de training buiten de caravan te doen. In de caravan zit een whiteboard, krijtbord, flipovervellen en je kunt op de ramen schrijven.

Meer informatie

Voor meer informatie of vragen over zakelijk genieten mail naar info@genietmee.nl