+31 (0)6 14280179 info@genietmee.nl
maart 30, 2022

Persbericht Den Haag, 29 maart 2022

Coffee on Wheels Den Haag viert op 1 april 10-jarig bestaan

In tien jaar tijd heeft Mark Zevenbergen Coffee on Wheels Den Haag laten uitgroeien tot een succesvol bedrijf in koffiecatering voor Den Haag en omstreken.

Barista Den Haag

Geluksmomenten bezorgen met heerlijke ambachtelijke koffie was het doel tien jaar geleden en dat is het nog steeds. Nu als professioneel barista met alle ervaring die hij de afgelopen 10 jaar heeft opgedaan in de koffie maar ook in het ondernemerschap.

Inmiddels heeft Coffee on Wheels Den Haag meerdere koffiepiaggio’s, zijn ze duurzaam en biologisch gaan werken, hebben ze een team van bevlogen barista’s, hebben ze een e-piaggio en sinds kort zelf een bierpiaggio.

Mark is enorm trots op wat ze de afgelopen 10 jaar met Coffee on Wheels Den Haag hebben bereikt. Ook kijkt hij positief naar de toekomst. De afgelopen twee jaar waren natuurlijk een flinke uitdaging maar inmiddels ziet de eventwereld er weer positief uit en kan hij de zakelijke en particuliere klanten weer laten genieten van hun koffiebeleving.

Want ook na 10 jaar geldt nog steeds het motto van Coffee on Wheels Den Haag “Als we de klanten een geluksmomentje kunnen bezorgen met onze koffiebeleving, dan is onze missie geslaagd”

Wil je meer informatie over de koffiecatering van Coffee on Wheels Den Haag? Neem dan contact op met mark.zevenbergen@casabarista.nl of bel met +31 (0)6 50674767

Geschreven door:Marjolein Kellerhuis

EventPA en oprichter van GenietMee, UITje Speciaal en het Eventcafé.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *