+31 (0)6 14280179 info@genietmee.nl
januari 27, 2022

Tijdens de persconferentie van gisteren is duidelijk geworden dat er een einde is gekomen aan de harde lockdown en dat er weer iets meer mogelijk is voor zakelijke evenementen. Helaas niet zoveel als waar we van tevoren op hadden gehoopt. Maar laten we het positief bekijken, er kan in ieder geval weer iets.

Zakelijke evenementen mogen weer plaatsvinden tussen 5.00-22.00 uur, maar er geldt nog wel een heel pakket regels. In het schema hieronder van de Rijksoverheid een overzicht van de regels die in ieder geval voor 3 weken gelden.

coronaregels rijksovrheid

 

Wil je de komende weken dus een zakelijk evenement organiseren zorg dan voor een duidelijke communicatie van deze coronaregels, want communicatie is nu echt key!

Daarbij is het ook goed om te kijken of iets ‘echt’ een event is of dat het misschien een zakelijke bijeenkomst of meeting is. Voor die laatste gelden namelijk andere regels.

Maar laten we kijken wat er deze weken nog WEL mogelijk zodat we elkaar blijven ontmoeten, want dat is denk ik het allerbelangrijkste op dit moment.

Mochten we je kunnen helpen met ideeën of heb je nog vragen over de nieuwe regels, mail dan gerust naar info@genietmee.nl, we helpen je graag!

 

Zodra er wijzigingen zijn in deze regels, laten we het zo snel mogelijk wet

 

 

 

Geschreven door:Marjolein Kellerhuis

EventPA en oprichter van GenietMee, UITje Speciaal en het Eventcafé. Wil je samen genieten en beleven tijdens je zakelijke live meeting of event, dan ben je bij mij aan het juiste adres!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *