+31 (0)6 14280179 info@genietmee.nl

Eventboxen op maat

Extra beleving creëren tijdens online events, dat kan met de eventboxen op maat.

 

Eventboxen zijn boxen die naar alle deelnemers aan een online event of meeting worden opgestuurd. Dit kan per post of op een ludieke manier door een van onze koeriers. De inhoud van de box stellen we altijd op maat samen, passend bij de meeting of het event.

Inmiddels zijn de eventboxen uitgebreid met zakelijke Kerstboxen. Boxen om medewerkers of klanten te bedanken voor het afgelopen jaar. Deze kunnen worden verstuurd maar ook op kantoor worden afgeleverd.

Ons uitgangspunten bij de boxen is kwaliteit, duurzaamheid en maatwerk.

We werken met een maximum aantal boxen per maand om die kwaliteit te kunnen waarborgen. Mocht je dus nu al weten dat je in een bepaalde maand boxen wil versturen, is het verstandig om tijd te reserveren. Hoe en wat kunnen we later bespreken, maar dan hebben wij in ieder geval de tijd gereserveerd.

Waar kun je dan aan denken? 

R

Kerstboxen

R

Awardboxen

R

Cookingboxen

R

Ontbijtboxen

R

Onboardingsboxen

R

Nieuwsjaarsboxen

R

Borrelboxen

R

Partyboxen

eventbox

Onze werkwijze

Alle boxen worden op maat samengesteld, passend bij het event of de meeting. Zodra wij het doel, budget en de aantallen weten mailen wij twee voorstellen. Deze voorstellen bespreken we en zo komen we samen tot de box die past bij het bedrijf, het budget en de bijeenkomst.

Ons uitgangspunt is altijd kwaliteit en maatwerk!

Greep uit onze klanten