+31 (0)6 14280179 info@genietmee.nl

Buitenplaats Plantage, Slow Down, be Good!

mei 03, 2021

Een geweldige locatie die je ook zakelijk kunt inzetten en die net dat beetje meer heeft. Waar je buiten je workshop, vergadering of event ook kunt genieten van de sfeer, een heerlijke koffie, lekker taartje, een mooi glas wijn, lunch of een heerlijk diner. Buitenplaats Plantage is een locatie waar wij heel blij van worden.

Plantage GenietMee Spot

Waar ligt het?

Zoals jullie misschien zit GenietMee in Bentveld en tijdens een fietstocht kwam ik dit plekje tegen in Vogelenzang, vlakbij Haarlem. Eerst dacht ik wel even ‘waar kom ik nu terecht’. Want vanaf de weg zie je wel de borden staan, maar je moet echt in het hoekje achter het tuincentrum zijn om de ingang te vinden. Maar toen ik naar binnenliep was ik direct verkocht.

GenietMee Spot Buitenplaats Plantage

Een heerlijke sfeer, prachtige terras met verschillende hoekjes, tafels, loungeplekken, picknicktafels, openhaard en veel hout en groen. Zodra je binnenstapt ben je even helemaal ergens anders.

De Plantage is een slow food & mood restaurant. Dat gevoel maakt het ook een locatie met net dat beetje meer. Op de website staat dan ook de waarschuwing: Heb je haast? Ga dan op dat moment aan ons voorbij en kom terug wanneer je tijd hebt om te genieten!  Voor ons van GenietMee de perfecte plek:-) Een middagje genieten werd dan ook een middagje en avond genieten.

Zeker leuk om deze video te bekijken over hun visie en overtuiging.

Eten & drinken

Het  eten, zoals je in de video kunt zien, is 100% organic, biologisch, duurzaam & fair trade. Je kunt er terecht voor een ontbijt, koffie met heerlijke taart, lunch, borrel met hapjes en diner Ze koken dagvers met seizoensproducten en zonder toevoeging van witte suikers of E-nummers. Ik moet zeggen, alles wat wij hebben gegeten, en natuurlijk gedronken:-) was vers en heerlijk, ook het vlees van Lindenhoff!

Voor wie is het geschikt?

Eigenlijk is de plantage voor iedereen geschikt die even wil ontsnappen uit de drukte en even heerlijk wil relaxen of inspiratie opdoen. Dit kan in de kas, op het terras, in de hangmat, aan de picknicktafel of liggend in het gras, hoe lekker is dat! Samen met een collega, een klant of je team heerlijk ontspannen.

Voor bedrijven is het een perfecte plek voor een diner of om ontspannen te vergaderen. Vergaderen kan binnen, buiten, in het gras of bij de vijver. Hou je van puur eten, biologisch, vegetarisch of veganistisch, dan kom je zeker aan je trekken bij Buitenplaats Plantage.

Dus wil je genieten op een plek die net dat beetje meer heeft, dan is Buitenplaats Plantage zeker een aanrader!

Buitenplaats Plantage
Vogelenzangseweg 49B
2114BB Vogelenzang

Website

Wil je de tips en inspiratie van GenietMee niet missen, volg ons dat ook op Instagramtwitter

Geschreven door:Marjolein Kellerhuis

EventPA en oprichter van GenietMee, UITje Speciaal en het Eventcafé. Wil je samen genieten en beleven tijdens je zakelijke live meeting of event, dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Misschien vind je deze artikelen ook interessant

1 Reactie

  1. Yolanda

    Heb direct zin om er heen te gaan, lijkt mij een heerlijke plek!

    Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

  1. Mijn 5 favoriete flexplekken - GenietMee - […] geweldige plek, Buitenplaats Plantage in Vogelenzang. Ik heb deze plek al eerder uitgeroepen tot GenietMee Spot, plekken die net…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *