+31 (0)6 14280179 info@genietmee.nl
januari 24, 2022

NIEUW! Een bierpiaggio voor je zakelijke event

Een koffiepiaggio voor je zakelijke evenement kennen we allemaal wel, maar ken je de bierpiaggio? Coffee on Wheels Den Haag, bekend van de koffiepiaggio’s met heerlijk vers gebrande koffie heeft nu ook een bierpiaggio.

bierpiaggio

Wat is een bierpiaggio?

De bierpiaggio is een mobiele vintage piaggio die omgebouwd is tot bierbar en die je kunt inzetten tijdens je zakelijke evenement. Zo kun je je gasten op iedere gewenste locatie in Nederland en België laten genieten van een vers getapt (speciaal)biertje.  Je kunt deze bierpiaggio inzetten met een Bierista maar je kunt hem ook huren zonder personeel. Het is echt een eyecather die zorgt voor sfeer op je evenement. Je kunt hem zowel binnen als buiten inzetten en er kunnen verschillende bieren op de tap, ook alcoholvrij bier.

Mocht je een event hebben van een hele dag of meerdere dagen, kun je de piaggio in de ochtend inzetten als koffiepiaggio en in de middag als bierpiaggio, dubbel genieten!

Voor de wintereditie van het LEVEN! Magazine Den Haag, heb ik een artikel geschreven over 7B Coffee on Wheels en hun smaakvolle genietmomenten. Benieuwd? Hier vind je de link naar dit artikel.

Ook de bierpiaggio op je event?

De bierpiaggio kun je reserveren via 7B maar het kan ook via ons want we werken samen met 7B en Coffee on Wheels. Wil je dat, mail dan naar info@genietmee.nl

 

Foto: 7B

Geschreven door:Marjolein Kellerhuis

EventPA en oprichter van GenietMee, UITje Speciaal en het Eventcafé.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *