+31 (0)6 14280179 info@genietmee.nl
juni 21, 2021

Op 2 november organiseert De Reisprof het Reisprof Lifestyle Event in Het Spoorwegmuseum in Utrecht. Hét event voor de reisbranche en eventmanagers die incentives of reizen organiseren.

Logo reisprof Event

Wat is het Reisprof Event?

Het Reisprof event is een interessante dag vol beleving voor iedereen werkzaam in de reis- en eventbranche,  Er is een breed aanbod van zowel reis- als vakantie gerelateerde bedrijven. Ook worden er workshops, lezingen en presentaties gegeven door exposanten en experts met als thema ‘zichtbaarheid’ als ondernemer.

Een dag voor alle ondernemers die met reizen te maken hebben die graag tips en inspiratie willen opdoen.

Informatie voor bezoekers

Een bezoek aan dit event is gratis! Je kunt je inschrijven via Eventbrite. Registreer je snel want ze hebben plek voor een maximaal aantal bezoekers.

Binnenkort komt er ook de mogelijkheid om je in te schrijven voor workshops en lezingen. Gedeelte is gratis en voor bepaalde workshops wordt een kleine bijdrage gevraagd. Denk hierbij aan zichtbaarheid op LInkedIN, Branding, Website, fotografie en kleurgebruik.

Informatie voor exposanten

Inmiddels hebben zich al verschillende exposanten aangemeld, deze kun je vinden op de website. Wekelijks wordt deze pagina aangevuld met de nieuwste aanmeldingen.

Lijkt het je leuk om als exposant mee te doen en je product onder de aandacht te brengen bij onder andere eventmanagers die zich bezig houden met reizen, mail dan naar welkom@dereisprof.nl voor de exposantenbrochure.

exposant reisprof

Heb je vragen over dit event dan kun je contact opnemen met Sylvia en Inez van De Reisprof via welkom@dereisprof.nl

Namens GenietMee zal er in ieder geval een reporter aanwezig zijn om jullie via de socials op de hoogte te houden maar ook om voor jullie alle tips te verzamelen. Wordt dus vervolgd…

Geschreven door:Marjolein Kellerhuis

EventPA en oprichter van GenietMee, UITje Speciaal en het Eventcafé. Wil je samen genieten en beleven tijdens je zakelijke live meeting of event, dan ben je bij mij aan het juiste adres!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *