+31 (0)6 14280179 info@genietmee.nl
oktober 10, 2023

Kerstpakketmarkten voor grotere bedrijven zijn er voldoen, voor kleine en middelgrote bedrijven niet. Zo jammer! Daarom organiseren wij ze juist voor deze bedrijven. En goed nieuws, we hebben het Kerstteam uitgebreid, dus we kunnen er meerdere op één dag organiseren.

kerstpakketmarkten

Zelf je Kerstpakket shoppen is niet voor niets zo populair. Gezellig, duurzamer en klachten over het Kerstpakket zijn voorbij.  Voor bedrijven van 25 – 150 medewerkers zijn hiervoor bijna geen mogelijkheden. Maar vanaf nu wel!

Een hele toffe kraam met veel verschillende producten tot 4 kramen met ieder een eigen type product op kantoor of locatie. Een Kersthoek of kerstwand op kantoor met mooie geschenken waar ze uit kunnen kiezen tijdens bv de Kerstborrel. Hoe we het insteken is afhankelijk van aantal, wensen en budget. Maar een ding is zeker, er zijn genoeg mogelijkheden waardoor ook de wat kleinere bedrijven prima hun eigen kerstpakket kunnen samenstellen!

Heb je interesse, mail dan de datum waarop jullie de Kerstmarkt willen organiseren en jullie wensen. Wij reserveren dan in ieder geval deze datum als we op die dag nog beschikbaarheid hebben en gaan daarna aan de slag met een voorstel.

Meer informatie over Kerstpakketmarkten voor kleinere bedrijven?

Geschreven door:GenietMee

GenietMee helpt je graag met de organisatie van je zakelijk live event, Future Adventure of Meet & Feed dinner

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *