+31 (0)6 14280179 info@genietmee.nl

Wil je meer fun & interactie tijdens je business dinner? Daar gaan wij voor zorgen met het concept ‘Meet & Feed, pop-up business dinner’

Meet feed

Toffe locaties, interactie en FUN

Veel zakelijk diners zijn vrij saai. Buiten het lekkere eten zit je de hele avond naast dezelfde mensen en heb je vrijwel geen contact met een groot deel van de groep. Een gemiste kans vinden wij!

Als je de groep mensen toch bij elkaar hebt, haal dan ook meer uit dat moment. Met onze ‘dinners’ zorgen wij buiten lekker eten en heerlijke drankjes voor een toffe pop-up locatie, interactie en heel belangrijk fun. Een vernieuwende insteek van zakelijke diners die de bezoekers nog lang zullen bijblijven.

Waar moet je aan denken?

We hebben vier totaal verschillende concepten waaruit je kunt kiezen.

  • Virgen & Vegan
  • Karaoke Dinner
  • Art Dinner
  • Bingo Dinner

Daarbij komen er gedurende het jaar ook en aantal specials waarover we jullie per keer informeren. Eentje hiervan kunnen we al wel met jullie delen in dat zijn de ‘Christmas Dinners’.

De ‘dinners’ worden altijd op maat samengesteld zodat ze perfect aansluiten bij de groep en doel van de avond. Wel zijn er een aantal uitgangspunten die gelden voor het gehele concept en waar we geen concessie in doen. Kwaliteit, duurzaamheid en diversiteit.

De pop-up locaties zijn ruimtes die jullie exclusief als groep op de avond gebruiken. Zo hebben we ook de mogelijkheid om ieder ‘business dinner’ op maat samen te stellen. Zowel qua inhoud, food als optioneel de aankleding.

Voor wie zijn de ‘business dinners’ geschikt? Voor alle zakelijke groepen; teams, bedrijven, netwerkclubs, communities of klantendiners.

Meet the Team

Meet & feed is een concept van Joost van Agtmaal en Marjolein Kellerhuis. Een team dat elkaar perfect aanvult.

Marjolein als ervaren eventmanager die altijd bezig om zoveel mogelijk uit een events te halen, waarvoor organiseren een tweede natuur is en die bij alle events een fun element weet toe te voegen.

Joost, als junior eventmanager en die als ‘Joost de Host’ als geen ander een avond zoals deze kan hosten. Juist die combinatie van ervaring en jong talent maakt dit concept zo tof!

Dit jonge talent trekken we ook door in de rest van het concept door in principe te werken met jongeren en net afgestudeerde talenten.

future adventure
future adventure

Werkwijze

Eigenlijk is het heel eenvoudig. Je mailt ons als je een zakelijk diner op een vernieuwende manier wilt organiseren. Wij nemen vervolgens contact met je op op en je ontvangt vervolgens een voorstel op maat in je mailbox.

Niet meer zelf op zoek naar een restaurant, wat zouden ze leuk vinden, hoe doen we de tafelindeling, hoe zorgen we dat het leuk wordt. Kortom, het scheelt je een hoop tijd.

Dus wil je lekker eten, interactie en FUN en vind je het fijn als alles wordt geregeld, dan is MEET & FEED het perfecte concept voor jou.

    Interesse?

    Mail naar meetenfeed@gmail.nl zodat we contact met je kunnen opnemen om te bespreken welk MEET & FEED concept we voor je mogen samenstellen.