+31 (0)6 14280179 info@genietmee.nl
augustus 27, 2020

Gezellig, sprankelend en bruisend! Samen met je collega’s een fles champagne sabreren. Als teamuitje, tijdens een event of als feestelijk moment. GenietMee werkt samen met een aantal gediplomeerde sabreurs die jullie zakelijk kunnen laten genieten van een workshop sabreren. Maar wat kun je eigenlijk verwachten van zo’n workshop?

workshop sabreren

Op welke plek kun je deze workshop organiseren?

Op kantoor, in de vergaderruimte, in het park of aan het strand. Eigenlijk kan de workshop vrijwel overal gegeven worden, als  het maar een ruimte is waar we met z’n allen kunnen staan en waar een tafel neergezet kan worden. Afgelopen maand hebben we de workshop georganiseerd op het terras van een restaurant waar het team aansluitend een diner had. Mocht je zelf geen ruimte hebben, dan kunnen wij natuurlijk ook een geschikte ruimte voor je regelen.

Je eigen gepersonaliseerde sabel

workshop sabreren bedrijven

Je kunt voor je bedrijf of het personeel ook een gepersonaliseerd champagne sabel bestellen. Hoe leuk is het, als je na de workshop toch medewerkers hebt die  gediplomeerd sabreur zijn, om je eigen sabel met logo te hebben. Zo kun je als bedrijf op feestelijke momenten zelf de champagne sabreren!

Meer informatie

Ook een sabreur tijdens je opening, jubileum of nieuwjaarsborrel? Of een workshop sabreren als onderdeel van je teamuitje? Mail naar info@genietmee.nl, we geven je graag meer informatie.

Wil je de tips en inspiratie van GenietMee niet missen, volg ons dat ook op Instagram

Geschreven door:Marjolein Kellerhuis

EventPA en oprichter van GenietMee, UITje Speciaal en het Eventcafé.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *