+31 (0)6 14280179 info@genietmee.nl
augustus 20, 2021

Op zaterdag 21 augustus wordt in zes Nederlandse steden de protestmars ‘Unmute Us!’ gelopen. Een demonstratie van de Nederlandse evenementenbranche samen met hun bezoekers om het gevoel van onbegrip over het kabinetsbeleid rondom evenementen te uiten. Niet alleen voor festivals maar ook zeker voor zakelijke evenementen.

De boodschap: Stop de willekeur! Unmute us eist dat per 1 september 2021 evenementen weer mogen plaatsvinden met een volledige capaciteit.

We hebben bijna een vaccinatiegraad van 85 procent van de volwassen bevolking en op 1 september kan iedereen die dat wil gevaccineerd zijn. Als evenementen op de piek van de vaccinatiegraad nog steeds niet kunnen plaatsvinden, wanneer dan wel? De branche heeft tenslotte door middel van Fieldlab evenementen bewezen dat dit ook bij een minder hoge vaccinatiegraad zeer veilig kan. 

Waar is het?


Waar: Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam
Wanneer: Zaterdag 21 Augustus
Tijd: 14:00 – 17:00u

Voor meer informatie over deze protestmars en de exacte locatie, klik hier.

Iedereen is welkom tijdens de protestmars!

Bezoekers, artiesten, organisaties, leveranciers, fotografen en iedereen die van evenementen houdt of een zakeijk evenement wil organiseren.

Dus voel je je betrokken bij de eventbranche en sta je achter deze protestmars, sluit dan aan op 21 augustus.

Geschreven door:Marjolein Kellerhuis

EventPA en oprichter van GenietMee, UITje Speciaal en het Eventcafé. Wil je samen genieten en beleven tijdens je zakelijke live meeting of event, dan ben je bij mij aan het juiste adres!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *