+31 (0)6 14280179 info@genietmee.nl
december 29, 2021

Voeg wat magie toe aan je zakelijke event en laat de zintuigen prikkelen

je er wel eens aan gedacht om een magisch entertainer in te zetten tijdens je zakelijke live event? Een magisch entertainer haalt je gasten even uit hun eigen wereld en laat ze met elkaar iets moois beleven. Louis Baerts van Tricky Business is zo’n magisch entertainer en ik ging met hem in gesprek om te kijken wat hij voor zakelijke events kan betekenen

 

Wat is een magisch entertainer

Louis maakt gelijk duidelijk dat een magisch entertainer meer is dan een goochelaar die wat trucjes doet. Een magisch entertainer zorgt voor een echte beleving en geeft je gasten een moment van verwondering door middel van magie.

Sinds zijn 14e is Louis al actief als magisch entertainer in binnen- en buitenland. Verwonderen, beleven en herinneringen creëeren is zijn echte passie, ook op zakelijke evenementen.

Maatwerk magie

Zorgen dat het event net dat beetje meer krijgt, je gasten laten genieten, inspireren en zorgen voor verbinding, dat is de echte meerwaarde als je Louis inzet tijdens je zakelijk evenement.

Natuurlijk is ieder evenement anders en daarom stelt Louis de magie, in samenspraak met de klant, altijd op maat samen. Sterker nog door productplacement of het gebruik van een logo of bedrijfskleuren kan hij de act helemaal personaliseren, hoe tof is dat!

Waar kun je aan denken?

Er zijn enorm veel mogelijkheden op het gebied van magisch entertainment, maar we lichten er nu even een paar voor jullie uit.

Beurs Magic

Louis wordt veel gevraagd als magisch entertainer op beurzen. Om te zorgen voor extra traffic , bezoekers te vermaken of als entertainment. Door de producten of de naam van de standhouder te verwerken met de magie blijft het ook beter hangen bij de bezoekers. Dus buiten het entertainment is het ook marketingtechnisch interessant.

Magie als energizer

Een korte bruisende magische presentatie zorgt ervoor dat iedereen even uit z’n bubbel komt om vervolgens weer vol energie aan de slag te gaan met het volgende onderdeel van het event. Maar niet alleen tussendoor, Louis zorgt ook voor een magische energieke start of een inspirerende afsluiting van je event.

Magie tussen je gasten

Een bedrijfsfeest, zakelijk diner, kerstfeest of bedrijfsopening, allemaal momenten waarbij Louis zich tussen de gasten kan bewegen met zijn ‘magic acts’. Je gasten krijgen persoonlijke aandacht, het zorgt voor verbinding tussen de gasten en voor gezelligheid en hilariteit. Denk er ook eens over na om de magie aan te passen aan het thema van je event, er is namelijk zoveel mogelijk.

Magisch kinderentertainment

Organiseer je een bedrijfsfeest, zakelijke BBQ of een opening waar ook de partners en kinderen welkom zijn, denk dan eens aan magisch kinderentertainment. Louis betrekt de kinderen bij de show waardoor het een onvergetelijke gebeurtenis wordt. Plezier, verbazing, humor en het even in een andere wereld zijn maakt het tot een echt belevenis voor de kinderen.

Dit zijn slechts een paar voorbeelden. Wil je magisch entertainment op een andere manier inzetten of wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw evenement, Louis denkt heel graag met je mee. En ik kan je vertellen, hij schudt de ideeën zo uit z’n mouw:-)

Later dit jaar zal ik namens GenietMee langsgaan bij Tricky Business om een magisch moment te beleven die perfect past bij je zakelijke evenement. Dit moment zal worden opgenomen zodat we het hier in het Eventcafé met je kunnen delen.

 

Beeld: Tricky Business

 

Geschreven door:Marjolein Kellerhuis

EventPA en oprichter van GenietMee, UITje Speciaal en het Eventcafé.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *