+31 (0)6 14280179 info@genietmee.nl

EventPA

Wil je als bedrijf of zzp’er een zakelijk live event, meeting of incentive organiseren? Heb je geen tijd, mis je de kennis en het netwerk of heb je geen inspiratie? Als EventPA help ik je graag met de organisatie.

Geheel event of op onderdelen

Je kunt mij als EventPA inhuren voor de organisatie van je gehele event, maar ook zeker voor de organisatie van een onderdeel van je zakelijke event.

Soms heb je maar een aantal uren ondersteuning nodig voor je live event, meeting of incentive en niet iemand die gelijk de gehele organisatie uit handen neemt. Bijvoorbeeld omdat je alleen een bepaald onderdeel wilt uitbesteden, je alleen wat advies nodig hebt of omdat het financieel nog niet mogelijk is om alles uit te besteden. Dan is een EventPA dé uitkomst.

Gebruik de kennis en ervaring van een EventPA

Met welke eventleverancier kun je goed samenwerken en welke juist niet? Wat zijn de nieuwste trends op meeting- en eventvlak? Hoe kun je extra beleving toevoegen aan je meeting of event? Welke opstelling is het beste voor mijn event? Hoe zorg ik voor een goede doorstroom? Waar moet ik rekening mee houden qua planning?  Welke cateraar past het beste bij je event? Allemaal vragen waarvoor je terecht kunt bij een PA gespecialiseerd in meetings en events, je EventPA!

Wat voor een type events moet ik aan denken?

Kleine tot middelgrote live events waarbij samen genieten en beleven centraal staan. Je kunt bijvoorbeeld denken aan:

R

Personeelsfeest

R

Klantevents

R

Kerstdiners -en events

R

Organisatie van heidagen en trainingsdagen

R

Teamuitjes

R

Awardshow

R

Zakelijke foodfestival

R

Incentives, zowel in NL als in het buitenland

Dus kun je wel wat hulp gebruiken bij de organisatie van je zakelijke event, meeting of incentive…
Hou je van een persoonlijke aanpak…
Wil je je bezoekers of gasten echt een beleving meegeven….

Dan help ik je graag!

Minder moeite, meer genot