Wie is Marjolein?

Levensgenieter • dol op wijn • enthousiast • eventPA • ex importeur van Italiaanse wijnen • ex horeca- en restaurantmedewerker • ex managementassistente/PA • gek op koken • passievol • no-nonsense • nuchter • flexibel • organisator in hart en nieren • geniet van samenwerken • verbinder • ondernemer • hou van aanpakken •

Hi, ik ben Marjolein Kellerhuis

Mijn doel met GenietMee is om bedrijven te ondersteunen en laten genieten van Zakelijke Events, Heerlijke Relatiegeschenken en de Business Caravan.

Wat kun je verwachten van GenietMee?

 

Zakelijke Events

Bedrijven ondersteunen en laten genieten van events en bijeenkomsten die ik met passie en enthousiasme organiseer. Ik neem de gehele of gedeeltelijk organisatie uit handen van jouw borrel, diner, receptie, proeverij, feest, opening, klantdag, netwerkclub of andere bijeenkomst. Hoe fijn is dat, je eigen PA voor je events.

Vanwege mijn grote netwerk van leveranciers in food, drinks, foodtrucks, eventlocaties, audio, entertainment en vormgeving, weet ik de juiste partijen met elkaar te verbinden. Op deze manier creëer ik een passend, verrassend en onvergetelijk genietmoment voor de zakelijke branche.

Heerlijke Relatiegeschenken

Je personeel of relaties laten genieten van een heerlijk (gepersonaliseerd) relatiegeschenk of een zakelijk cadeau? Ik help je graag om te zorgen voor een passend geschenk en neem de gehele organisatie uit handen.

Business Caravan

Mobiel Genieten in de Business Caravan. Deze caravan is helemaal omgebouwd tot unieke vergader- of werkplek. De caravan kun je huren voor een dag, week of een langere periode. In het bos, aan het strand, in de wijngaard of misschien heb je zelf wel een plek waar je hem neer wilt zetten. E’en ding is zeker, het is een unieke beleving!

Blogs

Ook via mijn blogs en vlogs kun je meegenieten van mijn passie, kennis en ervaringen op het gebied van eten, drinken en events. Verder schrijf ik blogs voor andere bedrijven op het gebied van eten & drinken. Wil je dat ik voor jou ga bloggen, neem dan even een kijkje op de pagina “samenwerken”.

 

Meer weten over GenietMee

Voor meer informatie kun je mailen naar info@genietmee.nl of  bellen op 06-14280179. Je kunt mij ook volgen op instagram, LinkedInfacebook, twitter

Wil je genieten en niet bezig zijn met de organisatie, dan zit je goed bij GenietMee, Met Smaak Geregeld!