+31 (0)6 14280179 info@genietmee.nl

Zakelijk Genieten van Kerst – KerstEvents

[vc_row][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1570375583742{margin-top: -80px !important;background-color: #ffffff !important;}”][vc_column_text]

Zakelijk Genieten van Kerstevents

[/vc_column_text][vc_column_text]Kerstfeest, Kerstdiner of Kerstborrel, als EventPA help ik je graag met (een deel van) de organisatie. Om voor jou het beste Kerstevent neer te zetten werk ik samen met vaste professionele partners. Cateraars, restaurants, eventlocaties, winterwonderlands en stylisten.

Het voordeel is dat je slechts één aanspreekpunt hebt en dat je gebruik kan maken van mijn ervaring en netwerk.

Kun je wel wat hulp gebruiken bij de organisatie van je Kerstevent?  Mail dan naar info@genietmee.nl of bel mij op 06-14280179. Ik kom graag een keer langs om een van de mogelijkheden te bespreken.[/vc_column_text][vc_images_carousel images=”6132″ img_size=”medium” autoplay=”yes” wrap=”yes”][/vc_column][vc_column width=”2/3″ css=”.vc_custom_1570375599381{margin-top: 80px !important;}”][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text css=”.vc_custom_1570425289630{margin-top: -40px !important;}”]

1. Kerstfeest

Ben je van plan om een kerstfeest voor je medewerkers of klanten te organiseren en kun je wel wat hulp gebruiken? Als eventPA help ik je graag met (een deel van) de organisatie. Van een buitenfeest met winterBBQ en vuurkorven tot een gezellig knus feest op kantoor. Ik zorg dat jullie een event hebben dat past bij het bedrijf, de doelstelling en de mensen.

2. Kerstborrel

Een gezellige kerstborrel met collega’s of klanten. Food, drinks, aankleding, uitnodiging, personeel, gastvrouwen, giveaways of entertainment. Ik kan je met ieder onderdeel of het gehele event helpen. Eén aanspreekpunt en jullie hoeven tijdens de kerstborrel alleen maar te genieten.

3. Kerstdiner

Je werknemers of klanten bedanken met een kerstdiner. Op kantoor, in een mooi restaurant of buiten tijdens een WinterBBQ of Winterfestival. Van eenvoudig tot zeer luxe, wij regelen het diner wat past bij je bedrijf, de klanten of medewerkers. Wij werken hiervoor samen met vaste partijen zodat we zeker weten dat er kwaliteit geleverd wordt.

Wij nemen de gehele organisatie uit handen en jullie hoeven alleen maar te genieten tijdens je kerstdiner.

Geinteresseerd?

Kun je wel wat hulp gebruiken bij de organisatie van je Kerstevent? Mail dan naar info@genietmee.nl, dan stuur ik je meer informatie. Samen zorgen we dat alle medewerkers blij zijn met hun kerstgeschenk terwijl ze ook nog genieten van een leuke middag of avond.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1513596169678{background-color: #c81336 !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Meer informatie

Voor meer informatie of vragen over particulier genieten mail naar info@genietmee.nl
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]