+31 (0)6 14280179 info@genietmee.nl
augustus 13, 2021

Het strand is op dit moment erg populair voor zakelijke meetings en events. Sterker nog, in de maanden september en oktober is het lastig om nog een mooie locatie te vinden.

De combinatie van binnen en buiten spreekt vooral nu erg aan. Frisse lucht en ook de mogelijk om zittend, zolang dat moet,  een tof event te organiseren.

Hieronder  4 van onze favoriete locaties aan het strand voor je zakelijke event of meeting. Bij al deze locaties is het mogelijk om je event of meeting te combineren met een toffe strandactiviteit.

 Hippie Fish

Als jullie ons een beetje volgen op de socials dan had je deze beachclub zeker verwacht, één van onze favoriete plekken, Hippe Fish in Zandvoort. Deze beachclub heeft een Beachhouse  speciaal voor evenementen vanaf 40 personen.

Een sfeervolle plek die je exclusief reserveert en dan heb je ook je eigen terras op het strand erbij, zo gaaf!

Het eten bij Hippie Fish is heerlijk. Pure producten en zowel vlees, vis als volledig vegetarisch. Ze werken met seizoensgebonden producten en alles is vers.

De inrichting is echt heel sfeervol maar mocht je nog wat qua styling willen toevoegen voor je event is dat ook geen enkel probleem. Wil je je event zowel binnen als buiten organiseren, dan kun je een sfeervolle stretchtent laten plaatsen voor het slecht weer scenario.

Let wel op, wij zijn niet de enige die gek zijn op deze locatie, dus als je hier je event wil organiseren moet je er vroeg bij zijn. Dus voor 2022 kun je het beste nu al contact opnemen en een optie plaatsen.

Website

Kayuca

We blijven even in Zandvoort en gaan naar de buren van Hippie Fish, Kayuca. Deze locatie is net geopend en kun je exclusief afhuren voor events vanaf 100 personen. Een perfecte locatie voor een zakelijke BBQ of bedrijfsfeest.

Wij hebben de locatie vorige week bezocht en er gelijk even een hapje gegeten. Een hele relaxte sfeer, jong, vrolijk en vriendelijk personeel en heerlijk eten. Ook een perfecte plek om informeel te dineren met je bedrijf.

Een event hebben wij er nog niet georganiseerd, maar kijkend naar de  eigenaren en de eventmanager zal dit zeker goedkomen. Zodra wij de locatie hebben ingezet voor een event hoor je dat natuurlijk zo snel mogelijk.

Website

Nomade Beachhouse

Voor de volgende locatie gaan we naar Noordwijk, Nomade Beachhouse. In Noordwijk zitten meerdere geschikte beachclubs maar we kiezen nu voor Nomade omdat we daar volgende maand een event organiseren en merken hoe fijn de samenwerking is.

Een heerlijke plek waar je ook exclusief een ruimte binnen en buiten kunt reserveren voor je event.  Een locatie die denkt in mogelijkheden en die zijn er dan ook meer dan genoeg. Je kunt hier bijvoorbeeld een ontbijtmeeting organiseren maar ook een groter bedrijfsfeest. De menukaart is geïnspireerd op de Midden-Oosterse keuken

Ook in Noordwijk geldt, wees er op tijd bij, vooral op vrijdagen en zaterdagen.

Website

Club Zand

Voor de 4e locatie, ook in Noord Holland, gaan we naar Castricum, Club Zand. Een relaxed surfsfeertje en een locatie waar je perfect wat grotere beachevents kunt organiseren. Groot voordeel, ze zijn het hele jaar open.

Je kunt hier vergaderen vanaf 4 personen, borrelen maar ook een tof beachevent organiseren. Wat denk je van een bedrijfsfeest met BBQ en DJ, geweldig toch!

Club Zand kan ook allerlei activiteiten organiseren op het strand. Van Yoga, watersporten tot expeditie robinson. Een heerlijke relaxte plek met heel veel mogelijkheden voor zakelijke meetings en events.

Website

Wij hebben nu bewust gekozen voor 4 locaties waar de sfeer erg relaxed is omdat meetings en events op dit moment vooral gaan om binding en elkaar weer zien. Een relaxte sfeer kan hier perfect aan bijdragen.

Wij hebben contacten met al deze locaties, dus mocht je willen dat een van onze EventPA’s je helpt met de organisatie, of heb je vragen, mail dan gerust naar info@genietmee.nl

Foto’s: Hippie Fish, Kayuca, Club Zand, Nomade en GenietMee

Geschreven door:GenietMee

GenietMee helpt je graag met de organisatie van je zakelijk live event

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *