+31 (0)6 14280179 info@genietmee.nl
mei 04, 2023

Meet en Feed pop-up business dinner!

Veel zakelijk diners zijn vrij saai. Buiten het lekkere eten zit je de hele avond naast dezelfde mensen en heb je vrijwel geen contact met een groot deel van de groep. Een gemiste kans vinden wij.  Daarom zijn Joost en ik gestart met ons nieuwe concept Meet & Feed!

Als je de groep mensen toch bij elkaar hebt, haal dan ook meer uit dat moment. Met onze ‘dinners’ zorgen wij buiten lekker eten en heerlijke drankjes voor een toffe pop-up locatie, interactie en heel belangrijk fun. Een vernieuwende insteek van zakelijke diners die de bezoekers nog lang zullen bijblijven.

Goodiemarkt

Waar moet je aan denken? 

We hebben vier totaal verschillende concepten waaruit je kunt kiezen.

  • Virgen & Vegan
  • Karaoke Dinner
  • Art Dinner
  • Bingo Dinner

Daarbij komen er gedurende het jaar ook en aantal specials waarover we jullie per keer informeren. Eentje hiervan kunnen we al wel met jullie delen in dat zijn de ‘Christmas Dinners’.

De ‘dinners’ worden altijd op maat samengesteld zodat ze perfect aansluiten bij de groep en doel van de avond. Wel zijn er een aantal uitgangspunten die gelden voor het gehele concept en waar we geen concessie in doen. Kwaliteit, duurzaamheid en diversiteit.

De pop-up locaties zijn ruimtes die jullie exclusief als groep op de avond gebruiken. Zo hebben we ook de mogelijkheid om ieder ‘business dinner’ op maat samen te stellen. Zowel qua inhoud, food als optioneel de aankleding.

Voor wie zijn de ‘business dinners’ geschikt? Voor alle zakelijke groepen; teams, bedrijven, netwerkclubs, communities of klantendiners.

Beelden: Libra Telako

Geschreven door:GenietMee

GenietMee helpt je graag met de organisatie van je zakelijk live event

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *