+31 (0)6 14280179 info@genietmee.nl
augustus 08, 2023

Hoe zorg je als ondernemer of professional voor veer-krachtig leiderschap als fundament voor de toekomst

Incasseren, meebewegen, blijven bewegen en schakelen. Het vraagt om daadkracht, krachtige keuzes maken en leiderschap. Juist in deze tijd. Daarom waren Maaike en ik er snel uit, dit moet het thema zijn van de 2e editie van ons Future Network op 12 september.

Bij onze eerste editie heb je al kunnen merken dat we niet gaan voor een zaal en zitten op een stoel en luisteren. Tijdens de eerste editie wat het mobieltjes inleveren, op blote voeten naar de locatie lopen, onderdompelen in het magische Yugen Forest om ‘t daarna over de uitdagingen met tech te hebben. GO GREEN en dan tech.

Dus ook deze 2e editie zal totaal anders zijn. Net als editie 1 weer een complete experience. Een programma dat je niet kent en waarvan je enkel de startlocatie hoort.

Wie past er in onze ogen het beste bij dit thema? 
We wisten het direct. The one and only Denise Laan

Spreker Denise Laan

Je kent Denise van Hunted op NPO3. Een bekend tv programma waar ze als hunter van de politie op de deelnemers jaagt, daar verrassende tactieken en slimme strategieën heeft. Haar achtergrond is dan ook marine, waar zij verschillende missies heeft gedaan in het buitenland, de politie en recherche. Daarna heeft zij de switch gemaakt als ondernemer en leidt zij nu verschillende succesvolle bedrijven naast haar werk voor tv.

Een leider. Iemand die het werk echt heeft gedaan. Prestaties heeft geleverd waar niet alleen fysieke kracht voor nodig is maar juist enorm veel mentale kracht. Vitaliteit. Doorzettingsvermogen. Incasseren. Skills die zij allemaal toepast in haar huidige bedrijven.

Helemaal passend bij ons thema voor de 2e editie: Hoe zorg je als ondernemer voor veer-krachtig leiderschap als fundament voor de toekomst?

We hebben plek voor een beperkt aantal mensen want we gaan voor kwaliteit, verbinding en diepgang. 

Wil je erbij zijn?


Ben je erbij op dinsdag 12 september van 13.00 – 17.00 uur in Amsterdam? Dan ben jij die happy few die te horen krijgt wat het verzamelpunt is ;). Klik hier en scroll even naar beneden om je ticket te bestellen.

Future Network is an attitude. Future Network ook!

 

Geschreven door:GenietMee

GenietMee helpt je graag met de organisatie van je zakelijk live event

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *