+31 (0)6 14280179 info@genietmee.nl
augustus 26, 2021

Bij een heidag denk je misschien direct aan een locatie in het bos of op de hei, maar dat is natuurlijk geen must. Een heidag is bedoeld om met een team tot nieuwe ideeën te komen, plannen te maken of oplossingen te bedenken. Belangrijk is dus privacy en een locatie waar jullie je prettig voelen en die inspireert. Voor het ene bedrijf kan dit inderdaad een locatie middenin het bos zijn terwijl een ander bedrijf misschien wel wordt geïnspireerd door water of door de drukte in een stad.

Dit is ook de reden om altijd eerst goed helder te hebben welk type locatie het beste past bij jullie heidag. Denk goed na over de ligging, welke sfeer inspireert jullie, bereikbaarheid, mogelijkheid voor eventueel overnachting of een activiteit/break tijdens de heidag.

Hieronder 3 voorbeelden van totaal verschillende kleinschalige locaties waarvan er misschien wel één bij jullie heidag past. Zoals jullie gewend zijn, deze locaties hebben we bezocht en in dit geval ook alledrie al een keer ingezet voor een heidag.

Het Gemaal van Muiden

Een unieke landelijke locatie en perfect voor een heidag. Een prachtig gebouw en onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en dus ook een Werelderfgoed locatie.

Misschien zegt de review hieronder die ik heb geplaatst op MeetingReview wel voldoende over deze prachtige locatie.

Deze locatie heb ik als EventPA geregeld voor de heidag van een MT. Een prachtige locatie op een prachtige plek waar werkelijk alles tot in de puntjes is verzorgd. Irene is de perfecte gastvrouw. Flexibel, warm, geïnteresseerd en kan zich goed inleven in de doelgroep. Het eten is puur, lekker en alles wordt op maat samengesteld. Voor mij echt een pré, want iedere groep waarvoor ik werk als EventPA is tenslotte weer anders.

Ook goed om te weten dat je in de omgeving prima kunt overnachten en er genoeg mogelijkheden zijn voor een break of activiteit. Bijvoorbeeld zeilen, wandelen, yoga, kookworkshop, of varen.

Website

Grachtenkamer Amsterdam

Voor de 2e locatie gaan we naar hartje Amsterdam, de Prinsengracht. Misschien niet een plek waar je snel aan denkt als je een heidag organiseert, maar toch een perfecte plek als je inspiratie krijgt van het stadse leven. Grachtenkamer maakt deel uit van een achttiende-eeuws huis, een locatie met historie.

Denk bij deze locatie wel even goed na over de bereikbaarheid, met de auto wordt lastig of een duur geintje. Je kunt dus het beste kiezen voor OV.

Wij hebben de locatie ingezet voor een team van 4 personen, maar ben je met 8 personen is de locatie ook perfect. De vergadertafel staat in de opkamer en vanaf daar heb je een prachtig uitzicht over de Prinsengracht.

Het souterrain kun je gebruiken wanneer je in twee groepen wilt gaan werken. De beletage, en bij mooi weer het bankje voor de deur, is een heerlijke plek om de dag af te sluiten.

Je kunt hier alles zelf verzorgen waardoor je niet gestoord wordt door personeel. Er staat een goede koffiemachine, goed gevulde koelkast en er is de mogelijkheid voor een lunch of een private dinner. Wil je liever buiten de deur lunchen of dineren, de negen straatjes zitten om de hoek.

Website

Lindenhof Garderen

Bij de Lindenhof is het gelijk thuiskomen, dat is wat ik terugkreeg van de groep die er is geweest. Het is een uniek rietgedekte cottage aan de rand van Garderen, ook wel de parel van de Veluwe genoemd. Dat laatste snap je wel als je bij de locatie bent want je loop zo het bos in.

Een locatie die perfect is voor de echt kleine groepen. Zo heb ik deze locatie ingezet voor een tweedaagse heidag van een MT van 2 personen, maar je kunt er ook prima met 6 personen vergaderen. De cottage heeft ook twee 2- persoons kamers.

Als break is hier natuurlijk heel veel mogelijk. Bijvoorbeeld mountainbiken in het bos, op pad met een boswachter of een workshop smartphone fotografie op de heide.

Website

Dit zijn slecht 3 kleinschalige locaties die geschikt zijn voor je heidag. Wil je liever in een andere regio je heidag organiseren of zit de locatie die bij jullie bedrijf past hier niet tussen? Mail gerust naar info@genietmee.nl, we geven je graag tips en kunnen jullie eventueel ook helpen met de organisatie.

Geschreven door:GenietMee

GenietMee helpt je graag met de organisatie van je zakelijk live event

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *