+31 (0)6 14280179 info@genietmee.nl
oktober 19, 2021

Steeds meer bedrijven willen bijdragen aan een betere wereld en kiezen voor duurzame bedrijfsuitjes en inmiddels ook voor duurzame incentives. Dit is de reden dat UITje Speciaal heeft besloten om buiten duurzame teamuitjes, bedrijven ook te helpen met de organisatie van hun duurzame incentives.

Wat kun je verwachten?

Kies voor de trein of de zeilboot

UITje Speciaal zal zich voor de incentives gaan focussen op locaties die perfect met het OV of de zeilboot bereikbaar zijn, zowel in Nederland als in Europa. Sterker nog, inmiddels hebben Sonja en Marjolein al verschillende inspiratietrips gemaakt. Door het zelf te ervaren kunnen ze voor jullie de mooiste duurzame reis samenstellen. De afgelopen maanden stonden Zwitserland, Frankrijk, Spanje, Portugal en België op het programma.

Inspiratietrip Zwitserland

Sonja en Marjolein van UITje Speciaal tijdens de inspiratiereis Zwitserland

Groot bijkomend voordeel van het reizen per trein of zeilboot is dat je al tijdens de reis meer met elkaar in contact komt.

Duurzame locaties en activiteiten

Natuurlijk gaat het bij duurzame incentives niet alleen om het vervoer, maar ook om de locaties en de activiteiten die je gaat doen tijdens deze reis. Ook hierbij staat duurzaamheid voorop! Een ding is zeker, dit heeft geen enkele negatieve invloed op de sfeer, beleving of fun. Sterker nog, er zijn veel unieke duurzame mogelijkheden die echt zorgen voor binding, beleving en waarvan je ook nog eens kunt leren.

Compenseren

Betekent dit dat ze helemaal geen incentives naar verre bestemmingen organiseren? Nee, dat is niet het geval. Net zoals bij de niet-duurzame onderdelen van de teamUITJes zal je als bedrijf moeten compenseren als je bijvoorbeeld kiest voor het vliegtuig. Dan denk je misschien ‘moeten’? Ja, dat is één van de voorwaarden als je in zee gaat met UITje speciaal. Eerst reduceren en indien nodig compenseren.

Daar staat UITje Speciaal voor en dat is ook echt een voorwaarden als je met UITje Speciaal gaat samenwerken.

Meer informatie

Heb je interesse in een duurzame incentive of wil je graag meer informatie over de mogelijkheden? Mail dan naar uitjespeciaal@gmail.com, ze komen graag bij je langs om jullie incentive te bespreken.

Foto’s: UITje Speciaal

 

 

 

 

Geschreven door:GenietMee

GenietMee helpt je graag met de organisatie van je zakelijk live event, Future Adventure of Meet & Feed dinner

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *