+31 (0)6 14280179 info@genietmee.nl
oktober 04, 2021

5 mei 2020 kregen we het bericht dat Fort Voordorp de deuren ging sluiten. Een verdrietig bericht want we hadden dat jaar ervoor met GenietMee nog meegeholpen met een event voor een bedrijf op deze prachtige locatie, en er zat er ook weer een in de planning. De reden was begrijpelijk, door de overheidsmaatregelen en de anderhalve meter konden ze geen events voor grotere groepen meer organiseren.

Maar gelukkig is er nu goed nieuws! Per 1 september zijn ze officieel weer geopend.

Prachtige historische locatie

Opening Fort Voordorp

Fort Voordorp is onderdeel van de Nieuwe Hollandsche Waterlinie en staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Een locatie die op zichzelf al zorgt voor een enorme beleving.

Perfect voor je congres, beurs, bedrijfsfeest, klantevent of netwerkbijeenkomst. Voordeel van deze locatie is dat ze ook verschillende subruimtes hebben in de gewelven. Vlak voor de tijdelijk sluiting is er nog een verbouwing geweest waardoor het geluid in de gewelven sterk is verbeterd, waardoor ze nu perfect inzetbaar zijn voor workshops of trainingen.

Nieuwe exploitant

De eigenaren Jantine en Vincent van Denderen, hebben wel besloten om de gehele exploitatie van het Fort over te dragen aan Bakx & Meijer, een cateraar uit Utrecht en ook exploitant van de evenementenlocatie de Lik.

Wij kennen de locatie

Fort Voordorp

EventPA aan de slag in Fort Voordorp

De EventPA’s van GenietMee kennen de locatie en weten precies wat je van de locatie kan verwachten, voor welk type events het geschikt is en hoe je de locatie het beste kunt inzetten.

Mocht je een event willen organiseren op deze locatie, neem gerust contact met ons op. We adviseren je graag, geven je tips of helpen je met de organisatie.

Maar het belangrijkste is dat je deze prachtige locatie weer kunt inzetten voor je zakelijke evenement.

 

Foto’s: Fort Voordorp & GenietMee

 

 

 

 

Geschreven door:GenietMee

GenietMee helpt je graag met de organisatie van je zakelijk live event, Future Adventure of Meet & Feed dinner

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *