+31 (0)6 14280179 info@genietmee.nl
juli 21, 2021

Jullie hebben vast wel gehoord dat je voor de duurzame zakelijke UITjes en Incentives terecht kunt bij het nieuwe concept UITje Speciaal

Sonja Schaefers en Marjolein Kellerhuis , oprichters van UITje Speciaal, gaan geregeld op pad om inspiratie op te doen. Dit keer de Veluwe!
Want inspiratie kun je volgens hen alleen opdoen door het zelf te beleven. So, let’s go!

Avontuur, duurzaamheid, samen beleven en ook nog iets leren van en over de natuur

Op zoek naar unieke, bijzondere, mooie en leerzame plekken voor het duurzame Veluws BosUITje, dat was het doel van deze inspiratietour. Originele activiteiten, interessante workshops, fun en leuke plekken om te lunchen en dat allemaal gericht op het zoveel mogelijk reduceren van de CO2-uitstoot. ‘Op de gehuurde e-bikes en een van tevoren bepaalde prachtige fietsroute gingen we op onderzoek door de Veluwe’, vertellen Marjolein en Sonja. Architectuur, smartphonefotografie, picknicken, borrelen in het bos, een workshop houthakken en wandelen met de schaapsherder zijn slechts een paar dingen waar ze hun inspiratie vandaan hebben gehaald.

Eerst reduceren dan compenseren

 Allemaal activiteiten waarmee ze hun CO2-footprint zoveel mogelijk reduceren, want impact maken doe je in het hele proces. Maar ook de manier waarop CO2 gecompenseerd wordt, past perfect bij dit BosUITje, namelijk het planten van een boom. Voor iedere deelnemer aan het BosUITje zorgt UITje Speciaal ervoor dat er een boom wordt geplant via Trees for All.

Benieuwd naar het BosUITje?

Ben je benieuwd hoe een bosUITje er voor jullie bedrijf uitziet?
Mail dan naar uitjespeciaal@gmail.com.
Goed om te weten, met UITje Speciaal organiseert je UITje echt van begin tot eind. Dus één contactpersoon voor je gehele UITje.

In dit filmpje een hele korte impressie van onze inspiratiedag!

https://youtu.be/iND_izAs74w

Geschreven door:GenietMee

GenietMee helpt je graag met de organisatie van je zakelijk live event

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *