+31 (0)6 14280179 info@genietmee.nl
mei 07, 2023

The Future is an attitude. Future Network ook!

Inmiddels heb ik zoveel netwerkclubs bezocht en iedere keer kwam ik terug met het gevoel ‘wat heb ik hier nu écht aan’. Gezellig was het zeker! Maar alleen gezelligheid, visitekaartjes uitwisselen, samen eten en iedere keer een andere ondernemer die gaat pitchen is niet waarom ik naar een netwerkclub ga. Mogelijkheden voor m’n bedrijf zien, toffe samenwerkingen aangaan, nieuwe kansen zien, that’s what I like! Als je zo’n netwerkclub niet kunt vinden, dan zit er maar één ding op, er zelf een beginnen. Zo gezegd zo gedaan, afgelopen week hebben we ‘Future Network’ gelanceerd!

 

Future Network

De toekomst naar het nu halen

Deze tijd vraagt om verbinding, fun naast diepgang, in beweging komen, uit je bubbel komen en branche overschrijdend gaan onderzoeken. Voorsorteren op de innovaties en ontwikkelingen in de wereld en in jouw vakgebied. Andere perspectieven zien en ervaren. Leren van vernieuwende concepten.

Kortom, de toekomst naar het nu halen! Dat is precies wat wij gaan doen met ons nieuwe concept Future Network

Met wie kan ik dat beter doen dan met Maaike Bruggeman, business trendwatcher en strateeg.

De impact van tech

We trappen de 1e Future Network op 2 juni af met de impact van tech. In deze tijd is het super easy om te vallen voor tech trends & hypes maar gaat het ook echt die impact maken op je business? 

Onze allereerste spreker is kenner van de invloed & impact van technologie op ons gedrag. Meet Aaron Mirck. Publicist, spreker en schrijver. Hij gaat je prikkelen, aanzetten en bewust maken.
Voordat je nu denkt, ga ik alleen maar luisteren naar een spreker. No way! Reken op een dagdeel waarin je wordt geactiveerd, nieuwe interessante ondernemers ontmoet, direct aan het denken wordt gezet en je nieuwsgierigheid wordt aangewakkerd. Natuurlijk is FUN altijd onderdeel van Future Networks.

Zoals je van onze andere concepten gewend bent hebben we plek voor een beperkt aantal mensen want we gaan voor kwaliteit, verbinding en diepgang. De verrassende ‘secret location’ delen we snel met jullie.

Join the movement

Onderdeel worden van onze movement en de toekomst naar nu halen? Binnenkort kun je member worden. Voor het Future Network van 2 juni kun je losse tickets kopen. Klik hier om je ticket te bestellen.

Future Network is an attitude. Future Network ook!

 

Geschreven door:GenietMee

GenietMee helpt je graag met de organisatie van je zakelijk live event

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *