+31 (0)6 14280179 info@genietmee.nl
januari 17, 2022

De 4 voordelen van het werken met een EventPA

Eind vorige jaar is de eerste editie van het Professionalista magazine uitgekomen. Een magazine met mooie ondernemersverhalen, tips en inspiratie voor ondernemers. GenietMee staat ook in dit magazine met een artikel over de ‘4 voordelen van het werken met een EventPA’.  Natuurlijk heeft niet iedereen van jullie dit magazine, vandaar dat ik de inhoud van dit artikel hier ook graag met jullie deel.

Wil je namelijk als bedrijf of zzp’er een zakelijk live event, meeting of incentive organiseren? Maar heb je geen tijd, mis je de kennis en het netwerk of heb je geen inspiratie? Als EventPA help ik, of iemand uit de EventPA pool, je graag met de organisatie.

Maar wat zijn nu precies de voordelen van het werken met een eventPA?

 

1. Inzetbaar op onderdelen

Soms heb je maar een aantal uren ondersteuning nodig voor de organisatie van je live event, meeting of incentive en niet iemand die gelijk de gehele organisatie uit handen neemt. Bijvoorbeeld omdat je alleen een bepaald onderdeel wilt uitbesteden, je alleen wat advies nodig hebt of omdat het financieel nog niet mogelijk is om alles uit te besteden. Dan is een EventPA dé uitkomst. Je kunt een EventPA namelijk inhuren voor de organisatie van je gehele event, maar ook zeker voor een aantal uren ondersteuning. 

2. Gebruik het netwerk van een EventPA

Als EventPA heb ik een groot netwerk in de meeting & eventbranche. Door samen te werken met een EventPA kun je gebruik maken van dit netwerk. Welke toffe locaties zijn er voor jouw event. Welke cateraar, entertainment of styliste past daar perfect bij en welke bedrijven kun je inhuren voor audio. Een paar voorbeelden van vragen waarvoor je terecht kunt bij een EventPA. Voordeel is dat ze in mijn netwerk zitten en we dus snel kunnen schakelen wat weer een hoop tijd scheelt.

3. Maak gebruik van de kennis en ervaring van een EventPA

Met welke eventleverancier kun je goed samenwerken en net zo belangrijk,  welke juist niet? Wat zijn de nieuwste trends op meeting- en eventvlak? Hoe kun je extra beleving toevoegen aan je meeting of event? Welke opstelling is het beste voor mijn event? Hoe zorg ik voor een goede doorstroom? Allemaal vragen waarvoor je terecht kunt bij een PA gespecialiseerd in meetings, events, zakelijke uitjes en incentives, je EventPA!

4. Voordelen van een EventPA pool.

Natuurlijk kun je mij, Marjolein, als EventPA inzetten maar daarnaast heeft GenietMee ook een pool van freelance EventPA’s. Heb je meerdere EventPA’s nodig of een EventPA op een specifiek vlak, er is altijd iemand beschikbaar. We kijken naar je vraag en op basis daarvan zetten we de personen in die het beste passen bij je bedrijf, je vraag of type event.

Dus kun je wel wat hulp gebruiken bij de organisatie van je zakelijke event, meeting of incentive, denk dan zeker eens aan een EventPA!

Meer informatie

Wil je meer informatie, mail ons gerust op info@genietmee.nl, we geven je graag meer informatie. En oja, ik heb nog een paar fysike exemplaren van het magazine, dus mocht je interesse hebben, laat het gerust weten.

Foto’s: GenietMee

 

Geschreven door:GenietMee

GenietMee helpt je graag met de organisatie van je zakelijk live event, Future Adventure of Meet & Feed dinner

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *