+31 (0)6 14280179 info@genietmee.nl
juli 29, 2021

Eindelijk weer live, eindelijk weer op locatietour!

Na de vorige tour door Friesland, waar we nogal enthousiast over waren zoals je kunt lezen via deze link, was er geen enkele twijfel om ook met deze locatietour mee te gaan. Zo fijn dat Locatietour en Meet in Friesland, ondanks alle coronaregelgeving, een ‘Friesland locatietour 2GO’ hebben georganiseerd. Want inspiratie konden we wel weer gebruiken na al die tijd thuis zitten. Dus ondanks het enorm slechte weer vol enthousiasme op naar Friesland. Hieronder een korte impressie van de locaties en activiteiten waar wij echt enthousiast van werden en die je perfect kunt inzetten voor je zakelijke event of bijeenkomst. 

Flinkefarm-It Flinkeboskje

 

Laten we dit keer eens beginnen met een van de hoogtepunten van deze locatietour, It Flinkeboskje. Een prachtige verbouwde monumentale boerderij met een heerlijke sfeer, gastvrije eigenaren en ontzettend veel mogelijkheden. Echt alles is hier tot in de puntjes verzorgd. Een locatie waar je gelijk helemaal tot rust komt.

In de tuin staat naast de picknicktafels en een stretchtent ook echt een geweldige kas. Samen met de prachtige binnenruimte met een bar, is deze locatie voor veel zakelijke evenementen en bijeenkomsten in te zetten.

De rust, de ruimte, de mogelijkheid voor een mooie landelijke wandeling, een zeiltocht of een tocht met de e-bike zorgen ervoor dat je perfect je gedachten kunt verzetten waardoor er ruimte ontstaat voor creativiteit en nieuwe ideeën. een perfecte locatie voor een heidag of een zakelijke training.

Maar waar wij ook heel blij van werden is de mogelijkheid om hier een zakelijk foodfestival of een bedrijfsfeest te organiseren. Jullie weten vast wel, hier houden we zo van! Als je de gehele locatie huurt kun je er zo’n prachtig binnen/buiten feest organiseren. Wij bruisen al van de ideeën. Een ding weet je zeker als je hier naartoe gaat, het eten is biologisch en echt heerlijk. Wat ons betreft is deze locatie een enorme aanrader!

Het water lonkt

Als je aan Friesland denkt, denk je aan water. In ons vorige verslag over Friesland hebben we je al de mogelijkheden voor skûtjesilen en een elektrische sloep laten zien. Deze keer gingen we naar een voormalige melkfabriek waar nu Zeilschool Morra is gevestigd.

Natuurlijk kun je hier een van hun zeilboten huren maar denk ook eens aan teambuilding op het water, een zeilwedstrijd met collega’s of klanten en daarna een mini foodfestival op de kade. Dit kan allemaal op deze locatie.

Je kunt natuurlijk op het water, maar je kunt er ook overheen, althans dat is de bedoeling met het Fierljeppe. Zo tof, dit kun je dus ook doen als bedrijfsuitje bij Fierljepferiening It Heidenskip. Zie je je al gaan samen met je collega’s? Eén ding weet je zeker, jullie gaan lol hebben.

Friese Kunst

Tijdens het bezoek aan het Jopie Huisman museum in het prachtige Elfstedendorp Workum, waar je trouwens perfect een zakelijk diner tussen de kunst kunt organiseren, kwamen we in aanraking met het project ‘ Kunst naar Buiten’. Een project dat je perfect kunt toevoegen aan je zakelijke uitje.

Kunstenaars hebben zich in het Friese landschap laten inspireren door de sfeer, de blik of het uitzicht. Op die plekken waar ze zich hebben laten inspireren staan nu houten bankjes met een QR code. Ga lekker zitten. Geniet van het uitzicht. Scan de QR-code, waardoor je op de website van het kunstwerk belandt, en ontdek zo een topstuk uit een fries museum én het verhaal achter het werk.

Wij zien het al helemaal voor ons, samen met je collega in een oldtimer busje, goed gevulde picknickmand en kleedjes mee, route met de locaties van de kunstwerken en rijden maar. Onderweg bijpraten of netwerken, genieten van het lekkers en de prachtige omgeving en bij de bankjes meer te weten komen over de Friese kunst.

Dus….

  • Ook deze keer zijn we weer onder de indruk van Friesland
  • De ruimte, puurheid en het weidse uitzicht
  • Het water dat blijft lonken
  • Het gevoel even echt weg te zijn
  • De duurzame mogelijkheden (daarover trouwens later meer)
  • De gastvrijheid
  • Wederom prachtige locaties, want we hebben hier alleen onze ‘highlights’ genoemd
  • Friesland zorgt voor creativititeit, verbinding en nieuwe ideeën
  • Dus ja, Friesland blijft perfect voor heidagen, personeelsuitje, teamdagen, klantdagen maar dus ook bedrijfsfeesten

Meer informatie

Wil je meer informatie, mail ons gerust op info@genietmee.nl, we geven je graag informatie en onze eventPA’s helpen je graag met de organisatie van je zakelijk event. Wij hebben alles bekeken, gevoeld en beleefd, dus weten de perfecte plekken en activiteiten te vinden die passen bij jullie bijeenkomst.

 

Foto’s zijn van Bianca de Wit, it Flinkesboskje en GenietMee

Geschreven door:GenietMee

GenietMee helpt je graag met de organisatie van je zakelijk live event

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *